Телефон:

BG NL EN DE RU TR

https://saitche.eu/wp-content/uploads/2022/07/blog-header-bg-min.png

Изработка на онлайн магазин

Създаването на онлайн магазин е най-лесният начин да започнете нов бизнес.

Искате да започнете нов бизнес?

Търсите най-лесния начин да разширите своя бизнес?

Искате да продавате вашите продукти онлайн?

А защо да не ги продавате в чужбина?

Създаването на онлайн магазин е правилното решение, когато търсите бърз и евтин вариант да започнете свой собствен бизнес.

Изработката на онлайн магазин е най-добрият избор, когато искате да разширите своя бизнес и да увеличите продажбите и клиентите си.

Изработка на онлайн магазин
Защо да изберете Saitche за изработка на онлайн магазин?

Ние създаваме цялостен пакет с решения за вас:

Успешен онлайн магазин
Преди да изработим вашия онлайн магазин, ние правим задълбочени анализи, проучваме пазара и конкуренцията, за да сме сигурни, че ще създадем интернет магазин, който ще продава успешно.
Впечатляващ уеб дизайн
Създаваме онлайн магазини, които се отличават с интерактивен и динамичен дизайн, съобразен изцяло с вашите изисквания и тези на потенциалните ви клиенти. Използвайки иновативни технологии, нашите уеб дизайнери ще сътворят уникален уеб дизайн, изпипвайки всеки един детайл до перфектност.
Лесен за използване от клиентите ви
Много е важно интернет магазина ви да е лесен за навигиране от потребителите, лесно да намират продуктите, които търсят и бързо да приключат с покупката на избраните продукти.
Лесен за работа и администриране от служителите ви
Колкото по-бързо и лесно успявате да добавите най-новите си продукти във вашия сайт за продажби, толкова по-бързо ще започнете да печелите от тях. Ние ще ви помогнем с качването на първите продукти в уеб магазина ви и ще покажем на вас и вашите служители как да го администрирате най-лесно.
Използваме най-добрите и популярни платформи
Работим с най-популярните платформи за онлайн магазини – OpenCart, Prestashop, Woo Commerce и други. Искате онлайн магазин само за 10 продукта или за 35 000 продукта? Предпочитате клиентите да плащат онлайн или пък точно това не искате? Нека да обсъдим коя платформа би била най-подходяща за вас и ще помогне за успеха на вашият онлайн бизнес.
Интегрираме системи за онлайн разплащания
За да улесните максимално вашите клиенти, интегрираме системи за онлайн разплащания във вашия онлайн магазин. В зависимост от пазара, към който сте насочени, ще изберем и най-подходящата система за онлайн плащания – PayPal, ePay, Борика и други.
Интеграция на модул за плащане на лизинг
Когато предлагате стоки с по-висока себестойност, можете да предложите на вашите клиенти да си закупят продукта на изплащане. За тяхно и ваше улеснение можем да интегрираме кредитен калкулатор с вашия онлайн магазин, за да реализирате лесно лизингови продажби чрез различни кредитни институции като TBI Bank, UniCredit, БНП Париба и други.
Добавяне на опции за доставки и куриери
Вие избирате куриера, с който ще работите, за останалото ще се погрижим ние. Предлагаме ви интеграция в реално време със системите на Еконт, Спиди, Рапидо и други. По този начин давате свобода на клиентите ви сами да изберат метода на доставка, генерирайки автоматично товарителницата си.
Мултиезичност, допълнителни функционалности и модули
За да разширите продажбите си извън границите на страната, ще имате нужда от мултиезичност на онлайн магазина ви. По този начин сайта ви ще бъде достъпен на няколко езика едновременно с лесно преминаване между различните езици. Освен с мултиезичност, можем да надградим интернет магазина ви и с други функционалности и модули – увеличаване на снимка, добавяне на видео, филтриране на продуктите по различни критерии, генериране на специални намаления и промоции и други.

Поискай оферта

Моля изберете услуга. (Може да се изберат повече от 1 услуга).